Uredjenje enterijera online

Uredjenje enterijera online je nov pristup projektovanju. On može biti na prvi pogled zastrašujući klijentima, koji neće imati priliku da vide arhitektu ili dizajnera uživo, ali  ćemo učiniti sve da Vas uverimo da će odnos KLIJENT – DIZAJNER biti na istom nivou kao i da ste angazovali arhitektu ili dizajnera na licu mesta. Možete nas kontaktirati onoliko puta koliko želite putem emaila ili telefona.

Uredjenje enterijera online naš će vam dizajner, na temelju podataka o prostoru koji želite urediti i koji će te nam poslati e-mailom, pripremiti generalno dizajnersko rešenje kako da uredite vaš prostor.

Prednosti ovog tipa usluge su:

  • Dostupnost bilo gde na svetu
  • Niže cene od klasičnog pristupa
  • Kvalitet projekta enterijera neće ni po čemu biti različit od klasičng pristupa i možete očekivati projekat  koji će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe
  • Nije vam potrebna kompletna usluga uređenja vašeg prostora ali bi ste se ipak želeli posavetovati sa dizajnerom.
  • Želite sami birati i kupovati nameštaj i opremu ali želite da vam dizajner pomogne kako ga najbolje rasporediti u prostoru (treba vam skica iz koje ćete videti kako ga najbolje rasporediti u prostoru).
  • Spremni ste da uređujete Vaš prostor korak po korak.
  • Uređujete samo deo prostora, na primer dnevnu sobu ili kuhinju i želite savet dizajnera.

Zadovoljstvo našim dizajnom

Iako se trudimo da zadovoljimo ukus svakog klijenta, ponekad su moguće situacije da se sugestije klijentu ne sviđaju. Mi rado primamo sugestije i primedbe i uvek ćemo pokušati, kroz aktivnu saradnju, uvažiti primedbe klijenata tokom izrade projekta. Na žalost, nakon što se konačna prezentacija i dizajnersko rešenje pošalje klijentu mi više nećemo biti u mogućnosti redizajnirati rešenje ili refundirati troškove dizajna.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s